Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș Share Nou în oraș


GONG

MUZICANȚII DIN BREMEN

Prin mijloacele tradiționale teatrului de păpuși s-a realizat spectacolul “Muzicanții din Bremen” în ideea de a păstra substanța inițială și specifică poveștilor cu dorința de a fi un mijloc de a ne găsi o cale spre izbândă, spre idealul dorit. Un spectacol deosebit, în regia lui Lilly Krauss Kalmar și scenografia Mariei Bodor.

CÂND: 14 aprilie, ora 11:00

PREȚ: 9 lei

 

MUZICĂ

CONCERT INFUSION TRIÓ

InFusion Trió a luat fiinţă în anul 2011, membri fiind cu toţii muzicieni profesionişti care practică deopotrivă muzica clasică şi muzica uşoară. Formaţia interpretează hituri binecunoscute din repertoriul posturilor de radio, cu ajutorul unui parc de instrumente speciale (vioară, violoncel, tobă electrice şi efecte, respectiv loopere).

UNDE: Atrium Classic Cafe

CÂND: 15 aprilie, ora 21:00

 

CONCERT

THE MOTANS

Trupa tocmai și-a lansat albumul de debut, “My Gorgeous Drama Queen”, un moment important pe care The Motans vor să îl sărbătoarească alături de fanii din toată țara. Discul conține 12 piese printre care și hitul anului 2017 (conform MediaForest) “Weekend” (ft. Delia), dar și colaborările cu INNA (“Nota de plată”) sau Keed (“Lilith”).

UNDE: 20 aprilie, ora 21:00, Club The Wolf

 

MUZICĂ. CONCERT THE BODARK

Bodark a luat ființă în anul 2010, inițial ca o joacă la sala de repetiții. O joacă fără un nume și fără pretenții, dar care datorită seriozității și constanței repetițiilor a devenit, cu timpul, un proiect din ce în ce mai serios. Alegerea stilului muzical nu a fost o bătaie de cap. Experiența și muzica ascultată de fiecare dintre membrii trupei s-au mixat de-a lungul timpului, dând naștere unui stil eclectric, original și actual. La fel ca fructul Bodark-ului, după care s-a ales și numele trupei. Vineri, 20 Aprilie 2018, de la ora 21.00, în club Troubadour.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută