Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

IUBEȘTE CA UN ANIMAL. DONEAZĂ 2%

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii IUBEȘTE CA UN ANIMAL. DONEAZĂ 2% Share IUBEȘTE CA UN ANIMAL. DONEAZĂ 2%


Asociaţia Animal Life este o asociație non-profit care nu beneficiază de finanțare din partea autorităților nici pentru activitatea curentă și nici pentru construcția adăpostului.

Sursele asociației de venit provin din redirecționarea a 2% din impozitul pe venit al salariaților sau 20% din impozitul pe profit al firmelor, donații sau sponsorizări.

Iată cum puteți ajuta și dvs. animalele fără să donați de fapt din banii personali:

După cum probabil ştiţi, fiecare persoană care figurează cu venituri înregistrate la Administraţia Financiară are posibilitatea de a redirecționa 2% din venitul său către o fundaţie sau un ONG.

Procentul de 2% din impozitul dvs. pe venit plătit deja către stat este transferat (pe baza formularului 230 completat de dvs.) de către Finanțele Publice către Trezoreria orașului dvs. de reședință. Apoi Trezoreria respectivă cumulează sumele tuturor celor care completează formularul 230 în favoarea asociației și virează suma totală în contul Animal Life.

Tot ce trebuie să faceți pentru a porni acest demers este să completați formularul 230 pentru direcţionarea a 2% din impozit înspre Animal Life. Odată completat puteți să depuneți formularul la Administraţia Financiară unde sunteţi arondat, sau să îl trimiteți prin poştă la Administraţia Financiară unde sunteţi arondat, sau puteți contacta Animal Life iar membri asociației se vor ocupa mai departe de depunerea acestuia.

Dacă nu ştiţi suma pe care o puteţi dona, lăsaţi rubrica necompletată şi ea va fi calculată de către reprezentanţii ANAF. Formularul trebuie trimis prin poştă sau dus personal la Administraţia Financiară unde sunteţi arondat, până cel târziu la data de 25 Mai 2018.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută