Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Zilele Mănășturului #6

Free in Cluj
Ajuns la a 6-a ediție, Zilele Mănășturului este primul festival comunitar dedicat unui cartier și nevoilor sale. Evenimentul pregătește o mulțime de ateliere pentru cei mici și cei mari, expoziții și concerte. Hai între 18 și 20 mai La Terenuri pentru un weekend special în cartier!

Rapsodia Copiilor

Free in Cluj
Vineri, 18 mai, la ora 18:00 în Piața Unirii va avea loc cel mai mare concert din lume pentru orchestră și tuburi de percuție, creat de 1000 de elevi din 21 de școli clujene!

Atelier C | Pictură pe ceramică

Free in Cluj
La Ceramic Cafe mergi orcând pentru cafea, dar să treci pe la ei și când organizează un atelier! Cum ar fi cel de pictură pe ceramică, organizat în fiecare duminică.

ARTdealul – Film în aer liber

Free in Cluj
Evenimentele în aer liber sunt mereu foarte mișto, nu? Atunci hai pe 18 mai în Parcul Central cu cei mici să vă bucurați de proiecția filmului Berzele (dublat în limba română).

CRUD

Free in Cluj
CRUD este un spectacol care vorbește într-o manieră modernă despre trăirile tinerilor din România ultimilor 100 de ani. Fabrica de Pensule găzduiește 2 reprezentări pe 26 și 27 mai (ora 20) iar accesul este gratuit pentru public!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută