Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Săptămâna Comediei: „Stage Dogs”, Teatrul ACT București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Săptămâna Comediei: „Stage Dogs”, Teatrul ACT București Share Săptămâna Comediei: „Stage Dogs”, Teatrul ACT București


A patra seară de festival Săptămâna Comediei, ediția a VI-a, este dedicată piesei „Stage Dogs”, pe care o vedem pe 29 mai, de la ora 19, la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov.

Inspirat de David Mamet, cu „A life in the theatre”, Florin Piersic Jr. a scris și regizează acest spectacol, în scenografia lui Tudor Prodan. De light design s-a ocupat Bogdan Gheorghiu, iar de costume Irina Voinea. Distribuția aduce pe scenă doi titani: Marcel Iureş și Florin Piersic Jr.

Două generații de actori, dependența de a juca, dilemele actorului și neajunsurile, dar și fericirile celor care își pun viața în slujba artei. „Stage Dogs” este despre temerile începătorului umil, cum este personajul lui Florin Piersic Jr., și despre infatuarea celui atât de experimentat încât are tendința să desconsidere eforturile celor pe care îi vede ca fiindu-i mai prejos sau de-a dreptul inferiori, cum este cazul personajului lui Marcel Iureș.

A VI-a ediție a festivalului Săptămâna Comediei are loc la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov în intervalul 26 mai-3 iunie 2018. Informații suplimentare pe săptămânacomediei.ro, iar biletele s-au pus în vânzare pe biletebrașov.ro.

Săptămâna Comediei: „Stage Dogs”, Teatrul ACT București

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută