Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandare de film | Răzbunătorii: Războiul Infinitului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandare de film | Răzbunătorii: Războiul Infinitului Share Recomandare de film | Răzbunătorii: Războiul Infinitului


 

Super-eroii de la Marvel confruntă cel mai temut inamic, Thanos.

Știți concertele Prince’s Trust din anii ’80? All star cast, de exemplu ediția 1986: David Bowie, Mick Jagger, Elton John, Eric Clapton, Mark Knopfler, Midge Ure, Paul McCartney, Paul Young, Phil Collins, Rod Stewart, Suzanne Vega, Tina Turner, Sting.

E, cam asa e și „Avengers: Infinity War”, Thor se întâlnește cu echipa Gardienilor Galaxiei și pleacă la drum cu Rocket și Groot, ne mutăm de pe planetă pe planetă, dar ajungem iară în Wakanda, casa lui Black Panther; Dr. Strange face glume cu Tony Stark, Bruce Banner nu vrea să mai fie Hulk, Steve Rogers cu barbă e în sabatic de la Căpitănia Americană, Sebastian Stan revine ca Bucky Barnes și Thanos e rău – Josh Brolin în CGI mode.

E al treilea film cu Avengers și al 19-lea film Marvel din MCU (Marvel Cinematic Universe). În 10 ani, de la Iron Man și până acum, au știut să le lege pe toate, să le îmbine și să le combine. La două ore și jumătate, e cel mai lung Marvel de până acum, dar următorul va fi și mai lung. Regizorii, Anthony Russo și Joe Russo, au făcut Captain America, The Winter Soldier și Civil War, dar aici au pompat mai mult umor. În fine, ce să mai zic despre un film care are peste 1 miliard de dolari box office și e pe locul 15 în topul IMDB? Anul viitor avem partea a doua, pentru că povestea rămâne în suspans…

Alin Ludu Dumbravă, critic de film
3 stele din 5
 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută