Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Fresh & Chic: o vară în alb! Învață să integrezi hainele albe în ținute de zi!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fresh & Chic: o vară în alb! Învață să integrezi hainele albe în ținute de zi! Share Fresh & Chic: o vară în alb! Învață să integrezi hainele albe în ținute de zi!


Sezonul cald e momentul ideal pentru a integra în ținutele tale un articol vestimentar alb, care îți va pune cel mai bine în evidență bronzul.

Dacă dorești să integrezi în ținută o cămașă, o tunică sau o bluză albă, le poți asorta cu o pereche de pantaloni care se remarcă prin culoare sau croială. La pantaloni sau fuste albe optează pentru topuri în culori cât mai vii, cu imprimeuri cât mai inedite. Rochițele albe lejere de vară se potrivesc cel mai bine cu o încălțăminte cât mai confortabilă, sandalele cu talpă joasă sau cu talpă ortopedică. Un maiou alb simplu îl poți scoate din anonimat cu o fustă statement. Cămașa albă e o piesă care se pretează excelent mai ales în ținute office. Un model simplu, elegant, dar lejer, dintr-un material care lasă pielea să respire îl poți combina cu o fustă stilou cu talie înaltă. Dacă în loc de cămașă preferi un top prețios, alege o bluză din mătase, satin sau dantelă care să acopere umerii și pune-o în evidență cu o fustă. În partea de jos, ai liber la creativitate, dacă fusta e neagră, te poți juca cu lungimea și croiala după bunul plac.

Albul este întotdeauna o alegere perfectă pentru ținutele de vară, iar integrat corect poate face minuni.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută