Free în București weekendul 25-27 mai 2018

Avem 3 evenimente la care nu trebuie să plătești intrarea. Poți alege să mergi la un concert, un festival cu multe fructe de mare sau, de ce nu la un târg de Design!

1 Festival cu Fructe de Mare

În perioada 24-28 Mai, terasa Berăriei H ne așteaptă cu „1 Festival cu Fructe de Mare”. Vor fi 5 zile de evenimente culinare: o multidudine de preparate marine pregătite pe loc (de la frigărui de creveți în cuib de spanac, calamari fripți și scoici pregătite în ceaun, până la salate mediteraneene și supe de midii gătite la tuci), dar și evenimentele muzicale live în aer liber.

Micul Târg de Design

Sâmbâtă și duminică (26-27 mai), de la 11:00 la 19:00, la Nod makerspace este Micul Târg de Design – cu „obiecte mici și drăguțe, de adus acasă și îngrijit”, făcute de designeri și producători locali, cu grijă la detalii și atenție la forme. La târg veți găsi ilustrații, bijuterii, obiecte din material textil lucrate manual și multe alte obiecte mici, creații unicat.

Concert The Band

Sâmbătă seara, pe 26 mai, de la ora 20:30, The Band urcă pe scena Hard Rock Cafe pentru un concert ce include hituri din cele mai reprezentative perioade ale istoriei muzicii. The Band înseamnă Claudiu Dante - voce, Andreea Vatavu - voce, Simona Dumitru - clape, Alex Gomez - tobe, Theodor Groszmuk - bass și Sarmis Dumitrescu - chitară. Intrarea este liberă.