Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Recomandări | 3 deserturi sub 15 lei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandări | 3 deserturi sub 15 lei Share Recomandări | 3 deserturi sub 15 lei


Banii nu sunt niciodată suficienți, la fel ca timpul, așa că ne asumăm misiunea de a găsi, de două ori pe lună, câteva lucruri de făcut, de mâncat, de încercat în oraș, totul respectând un buget strict. De data aceasta am ales 3 deserturi pe care le poți comanda rapid atunci când îți e prea lene sau prea somn ca să-ți prepari singur acasă. Sau când vrei, pur și simplu, să te simți cucoană-n regulile și comoditatea ta și vrei să te asiguri că dai mai puțin de 15 lei pe o specilitate preparată pe bază de ceva dulce.

Profiterol cu ciocolată

La Piazzetta nu stai la coadă nici de-i aglomerat; personalul se mișcă ultra-rapid, pereții au culoarea frumoasă despre care v-am mai povestit, muzica e veselă, iar combinațiile de arome profiterol sunt senzaționale, cu cremă de vanilie, cremă de ciocolată și choux.


Unde? Piazzetta Boutique Hotel
Ce? Profiterol 
Preț:14 lei

Muesli Parfait

Pe lângă faptul că înăuntru e tare frumos, decorul nu te mai lasă să pleci, cei de la bar sunt absolut adorabili și amabili, gata să-ți povestească ce vrei să știi și să răspundă la orice întrebări îți trec prin cap. Poți să-ți iei cafeaua și să pleci, dar oferă-ți o după-amiază și acolo, îți va plăcea.

Unde? Snobbish Burger
Ce? Muesli
Preț: 10 lei

Cheesecake cu vanilie

Puțină cremă n-a omorât pe nimeni, dar dacă ai vreo suspiciune legată de asta, atunci zecile de specialități de cheesecake cu diverse arome te pot consola. Dar serios, chiar toate-s yummy! Dacă alegi o aromă pe zi, ai niște săptămâni acoperite și nici nu te repeți.

 
Unde? Zoom Cafe
Ce? Cheesecake
Preț: 8 lei

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută