Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

City Causes – Concert pentru o sibiancă bolnavă de cancer!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii City Causes – Concert pentru o sibiancă bolnavă de cancer! Share City Causes – Concert pentru o sibiancă bolnavă de cancer!


La 34 de ani, Iulia Iusco se confruntă cu o gravă problemă de sănătate pentru care, din păcate, doar în străinătate se găsește remediu. Pentru ca tânăra să aibă posibilitatea să se vindece de cancer, a fost nevoită să plece în Cuba. Asociația Art for Health organizează la începutul lunii iunie un concert caritabil, menit să strângă fondurile necesare pentru recuperarea Iuliei. Chiar dacă nu ați aflat din timp de concert sau nu ați putut ajunge, încă o mai puteți ajuta pe Iulia.

Medicii din România i-au spus Iuliei Iusco, o sibiancă de 34 de ani, că nu mai are nicio șansă la vindecare, după ce a aflat că suferă de cancer. O tumoră pe limbă îi punea viața în pericol și necesita intervenția rapidă a chirurgilor. Astfel, Iulia a trecut prin prima intervenție chirurgicală, pentru înlăturarea tumorii, în iulie 2016. Din păcate, în toamna anului 2017, cancerul recidivase, fiind extins la scalp, plămân, ficat și rinichi.

După numeroase tratamente fără efect, Iulia a decis să caute sprijin în străinătate. Așa a descoperit o clinică din Cuba care îi oferă în prezent tratament. Deși pentru tratamentul în valoare de 9.500 de Euro au fost strânse deja fondurile, tânăra va mai avea nevoie de o sumă considerabilă pentru recuperare. Acesta este motivul pentru care Asociația Art for Health organizează, la începutul lunii iunie, un concert caritabil într-un local din Sibiu.

Dacă vreți să faceți o faptă bună puteți contacta Asociația Art for Health la numărul de telefon 0740280295.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută