Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: Super Hot Dog Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: Super Hot Dog Cluj Share Nou în oraș: Super Hot Dog Cluj


Vă povesteam acum câteva reviste că un sanwich nu pare o treabă așa complicată, cel puțin în teorie. Asta până când mănânci primul sandiwch în oraș și realizezi că toată viața ai trăit o minciună și că margarina nici măcar n-are ce căuta în ecuția. Cumva situația asta se aplică și la hot dogs care, din nou, par o gustare ușor de făcut pentru oricine. Totuși, dacă vrei să-i convertești din „gustare” în masă adevărată, atunci le faci o vizită celor de la Super Hot Dog Cluj. Să-ți explicăm de ce.
Ei și-au început activitatea de vreo 4 ani la Făgăraș cu o tonetă mobilă. Vreme trece, vreme vine, oamenii prind experiență și își cizelează gustul specific și ajung în februarie (anul trecut) la Cluj fix lângă Central, după care la începutul anului 2018 și-au deschis a doua locație în Piața Muzeului, pe Vasile Goldiș nr.4. Așa, acum că știți unde îi găsiți, hai să trecem la aspectele culinare. Toate rețetele Super Hot Dog sunt concepute chiar de ei și, în general, merg pe acea ideea de „homemade” – sosuri, baconul, ceapa prăjită și chiar și murăturile sunt făcute de oamenii din echipă după rețetele de familie. Momentan au 5 rețete de hot dogs din care putem alege (și mai pregătesc încă 2 în curând), dar au și opțiunea de a-ți face tu rețeta pe loc. Ai o listă de ingrediente pe care le poți adăuga la hot dog cum îți poftește inima, de la cașcaval extra, sosuri picante, sau chiar omletă cu brânză. Ah, și nu vă faceți griji, au și garnitură în formă de cartofi prăjiți cu multe condimente super gustoase, la care puteți adăuga și alt element extra, după preferințe. Super Hot Dog Cluj vă așteaptă să vă potolească poftele!

Str. Regele Ferdinand 22-26
Str. Vasile Goldiș nr.4
www.facebook.com/superhotdog2014 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută