Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Rocanotherworld2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Rocanotherworld2018 Share Rocanotherworld2018


Timpul nu există! Este o invenție cu roți zimțate, un utilaj ce macină vise. Spintecă-ți tiparele ferecate de pendule iluzorii. Fii Tu, cel ancorat în prezent și nu în borne imaginare. Fii Parte din Rocanotherworld, un festival care propune o recalibrare a sinelui. Explorează! Măsoară-ți bioritmul în meridiane colindate și nu în ore. Caută sensuri în expresiile naturii și lasă-le să-ți ghideze experiența. 

Festivalul Rocanotherworld2018 va avea loc în perioada 22-24 iunie și se va desfășura în 2 locații complementare din Iași: pârtia de schi și Galeria Genesis. Simțurile iți vor fi călăuzite de zeci de artiști ce ascut percepțiile în timpane, pori și papile. În cele trei zile de festival sunt așteptate peste 50.000 de persoane, din România și din străinătate. Pentru ediția a III-a, ne așteaptă un eveniment complex, care va include muzică, artă contemporană, design și gastronomie, unde vor concerta peste 30 de trupe live și 30 de DJ.

Pe parcursul celor trei zile, vei avea parte de workshopuri, instalații de artă, chill zone, street food, scene de muzică Indie și electronică alături de alte activități recreative. 

Ce faci pentru tine rămâne pentru tine, ce faci pentru alții rămâne pentru totdeauna. Festivalul e un act colectiv de dăruiri. Donațiile ediției din 2018 vor fi direcționate către HalaFix – cel mai mare teatru independent din țară precum și un fond pentru proiecte și artiști independenți. Implică-te, sprijinind realizarea acestui centru independent de artă, de care avem nevoie cu toții.

Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

22 – 24 Iunie 2018

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută