Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

5 TO DO în București 15-21 iunie 2018 de Horia Ghibuţiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 TO DO în București 15-21 iunie 2018 de Horia Ghibuţiu Share 5 TO DO în București 15-21 iunie 2018 de Horia Ghibuţiu


Ce recomandări are Horia pentru noi în următoarea perioadă? Avem teatru, proiecție de film, festival și expoziție !

Vineri, 15 iunie, ora 19.00: Fluturii sunt liberi, la Excelsior

„O poveste despre doi tineri care se găsesc, apoi se pierd, pentru ca în final…”. Așa descrie acest spectacol Erwin Șimșensohn, cel care a tradus și regizat piesa pe care freamăt de nerăbdare s-o văd.

5 TO DO în București 15-21 iunie 2018 de Horia Ghibuţiu

Vineri, 15 iunie, ora 18.00: Dovlatov, la Cinema Muzeul Țăranului

Urmărim, în această premiată premieră cinematografică, șase zile din viața cunoscutului scriitor rus Serghei Dovaltov, prieten al și mai cunoscutului Iosif Brodsky.

Sâmbătă, 16 iunie, 12.00-20.00: Ascultă ce vezi, la MNAC

O experiență cu totul specială: un tur audio ghidat în expoziția „Eva şi Emerick” a artistei Yael Efrati, pentru a înțelege perspectiva diferită a celor ce suferă de schizofrenie asupra artei.

Sâmbătă, 16 iunie, ora 16.00: Heyday, în Parcul Izvor

Cel mai mare festival de trupe tribute din România se întoarce în oraș. Scapă de caniculă cu The Lizberries (The Cranberries), Speak Floyd (Pink Floyd) sau The Legend Live (Bob Marley Tribute)!

5 TO DO în București 15-21 iunie 2018 de Horia Ghibuţiu

Marți, 19 iunie, ora 19.30: Kokaji, la TNB

La Sala Studio, vedem „Kokaji”, un spectacol de teatru Noh (drama clasică japoneză ale cărui origini numără peste șapte secole de existență) în interpretarea companiei Yamamoto Noh Theatre.

5 TO DO în București 15-21 iunie 2018 de Horia Ghibuţiu

Cine e Horia Ghibuţiu?

Freelance journalist, horiaghibutiu.ro (în acte, Horea Adrian Ghibuţiu) s-a născut la Praga, în 1969; avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană („Tineretul liber”, „Evenimentul zilei”, „ProSport”, „Adevărul”) până la ghiduri TV („TV mania”) şi reviste lucioase („Viva!”).

Horia Ghibuțiu e producătorul emisiunii matinale de la Rock FM. Îl puteți auzi râzând pe fundal, de luni până vineri. Ascultă! Morning Glory, cu Razvan Exarhu de la 7 la 10 de luni până vineri pe ROCK FM.

Intră pe pagina de Facebook@horiaghibutiu.ro, unde jurnalistul realizează zilnic cronica drumului său spre serviciu, sub genericul #ÎnTimpCeTuDormeai.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută