Free în București perioada 15-21 iunie 2018

Avem 3 evenimente la care nu trebuie să plătești intrarea. Poți alege să mergi la T-shirt Fest, un concert The Groovy Bastards sau primul festival din România care celebrează ființa umană OmFest!

FESTIVAL: T-shirt Fest 2018

Timp de două zile, la Expirat (în interior și pe terasă), „personajul” principal va fi tricoul. În perioada 16- 17 iunie se desfășoară a 4-a ediție T-shirt Fest, la care veți găsi peste 25 de expozanți și vânzători, ateliere de caligrafie, ateliere de pictat tricouri sau de personalizare a țesăturii prin decolorare și demonstrații de digital live drawing.

Program: S, D: 12:00-19:00.

CONCERT: The Groovy Bastards

Grădina cu filme ne așteaptă sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20:30, la primul concert din seria „New Band in Town”: The Groovy Bastards. Trupa cântă jazz fusion și este formată din studenți ai Universității Naționale de Muzică din București: Ioana Vișinescu (voce), Andrei Bălașa (chitară), Cristi Dragomir (bas), Iosua Galev (clape), Alex Musat (tobe). Intrare liberă, rezervare necesară.

FESTIVAL: OmFest 2018

OmFest este primul festival din România care celebrează ființa umană, în toată diversitatea sa artistică și culturală. Festivalul debutează la MNAC pe 15 iunie, cu o expoziție și un concert susținut de Roots Revival, mutându-se duminică la Club Fabrica, cu încă o serie de concerte, iar luni, marți și miercuri la Clubul Țăranului, cu filme, concerte și expoziții. Evenimentele încep la ora 19:00.