Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

5 TO DO în București 29 iunie – 5 iulie 2018, de Horia Ghibuţiu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 TO DO în București 29 iunie – 5 iulie 2018, de Horia Ghibuţiu Share 5 TO DO în București 29 iunie – 5 iulie 2018, de Horia Ghibuţiu


 

 

O serie nouă de evenimente la recomandarea lui Horia Ghibuțiu, producătorul emisiunii matinale de la Rock FM.

1. La revedere acolo sus, Cinema Muzeul Țăranului Vineri, 29 iunie, ora 20.00

Am fost la vizionarea pentru presă a filmului „Au revoir là-haut” de Albert Dupontel și l-am savurat! Acțiune, suspans, umor, răsturnări de situații, duioșie – veți găsi în acest hit al verii câte ceva din toate astea.

2. Fugarii, la Odeon Sâmbata, 30 iunie, ora 19.00

Orice spectacol după Anton Pavlovici Cehov și regizat de Alexandru Dabija se va bucura de aprecierea mea. De urmărit Pavel Bartoș și Alexandru Papadopol, cu totul altfel de cum îi știți de la televizor.

3. În Grădină, la Muzeu, la MNLR Duminica, 1 iulie, ora 19.00

Nicu Alifantis va cânta în grădina Muzeului Național al Literaturii Române – o delectare pentru fanii inconfundabilului artist, dar și pentru cei care poate abia îl descoperă.

4. Magic Național, la TNB Duminica, 1 iulie, ora 20.00

Sala Mare găzduiește la închiderea stagiunii un show de varietăți cu Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Marius Manole, Tania Popa, Istvan Teglas, Anca Sigartău, Lari Giorgescu, Aylin Cadîr și alții. Deconectant!

5. Bucharest JazzFestival, la Piața George Enescu Luni, 2 iulie, ora 19.00

A șaptea ediție a festivalului de jazz care merită o soartă mai bună, dar asta, e aglomerație mare pe datele din calendar! Dacă Jan Garbarek sau Teodora Enache and The Prophet Band vă sună cumva, veniți!

5 TO DO în București 29 iunie - 5 iulie 2018, de Horia Ghibuţiu

Cine e Horia Ghibuţiu?

Freelance journalist, horiaghibutiu.ro (în acte, Horea Adrian Ghibuţiu) s-a născut la Praga, în 1969; avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană („Tineretul liber”, „Evenimentul zilei”, „ProSport”, „Adevărul”) până la ghiduri TV („TV mania”) şi reviste lucioase („Viva!”).

Horia Ghibuțiu e producătorul emisiunii matinale de la Rock FM. Îl puteți auzi râzând pe fundal, de luni până vineri. Ascultă! Morning Glory, cu Razvan Exarhu de la 7 la 10 de luni până vineri pe ROCK FM.

Intră pe pagina de Facebook@horiaghibutiu.ro, unde jurnalistul realizează zilnic cronica drumului său spre serviciu, sub genericul #ÎnTimpCeTuDormeai.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută