Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

Supa rece de avocado cu castraveți

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Supa rece de avocado cu castraveți Share Supa rece de avocado cu castraveți


 

 

Combinația care te duce cu gândul la Tarator-ul bulgăresc are în gust picanteria Mexicului. E supa ideală pentru o zi fierbinte de vară care te va ajuta să rămâi hidratat și energizat.

Ingrediente
avocado, 100 g roșii proaspete, tocate cubulețe, 2 linguri busuioc proaspăt, tocat, 4 linguri ceapă tocată,1 avocado, 300 ml lapte bătut, 2 castraveți mici, 4 linguri iaurt slab, 2 linguri lime stors

Metoda de preparare

Curăță și taie castravetele și avocado în cubulețe mici. Într-un blender amestecă laptele bătut și castravetele. Adaugă ¾ din avocado în blender împreună cu 2 linguri de ceapă tocată și o lingură de busuioc. Mixează până când devine o pastă moale. Pune sare și piper, după gust, și bagă supa la frigider pentru o oră.
Într-un bol pregătește o salată delicioasă pe care să o servești cu supă rece. Un sfert din avocado se amestecă într-un bol cu restul de ceapă, busuioc, roșiile și sucul de limetă.
Servește supa rece cu o lingură de iaurt slab și un toping din salata cu roșii și avocado.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută