City Cult: Evenimente culturale în perioada 29 iunie - 12 iulie în Brașov

 

Agenda de evenimente va fi plină. Citește cu atenție și notează!

1. TEATRU 20 de minute cu îngerul,  Vineri, 29 iunie, ora 19

Spectacol de Aleksandr Vampilov; distribuția: Viorica Geantă Chelbea, Dan Cogălniceanu, Demis Muraru, Mihai Giuritan, Relu Sirițeanu, Mirela Borş și Sabina Posea. Regia: Răzvan Marinescu, iar scenografia aparține Mironei Faloba.

2. KARAOKE Party la Hirscher12, Vineri, 29 iunie, ora 20

Seara de vineri se sărbătorește la Hirscher12 cu o petrecere și karaoke pentru curajoși sau mai puțin curajoși, dar puși pe distracție și nonconformiști.

3. ECOLOGIZARE: Curățenia de primăvară pe Tâmpa, Sâmbătă, 30 iunie, ora 10

Întâlnirea e la 10 dimineața, lângă izvorul de pe aleea de sub Tâmpa. Nu e nevoie de mănuși și saci, ci doar de dorința de a contribui la ecologizarea muntelui. Prezența copiilor este ferm încurajată, se poate fredona în drum spre munte. Informații: 0734188977. Eveniment sponsorizat de Deane’s Irish Pub & Grill.

4. CONCERT LIVE Acustic cu UNDA, Sâmbătă, 30 iunie, ora 19.30

În weekend, la Warehouse Pub, muzică acustică originală cu cei de la UNDA, eveniment cu intrare liberă, organizat pe terasa localului.

5. CONCERT Specii @Kruhnen Musik Halle: Sâmbătă, 30 iunie, ora 21

„Fuck Darwin”, spun cei de la Specii, care vin la finalul lunii iunie în Kruhnen Musik Halle ca să cânte și să își lanseze astfel noul album. Accesul se face la ora 21, concertul începe la 23. Între timp, warm-up cu DJ Lexi. Bilete pe iabilet.ro.

6. TREASURE HUNT Vânătoare de comori arhitecturale, Duminică, 1 iulie, ora 15

O provocare ieșită din comun: alătură-te unei echipe și intră într-un joc urban tip competiție în care, într-un timp delimitat, trebuie să găsești cât mai multe indicii/comori arhitecturale: uși, portaluri, ferestre, ancadramente, decorațiuni. Află mai multe de pe pagina de Facebook a organizatorilor: Vanatoarea de comori arhitecturale.

7. DANS Latino Fever @Social Pub, Joi, 5 iulie, ora 22

Dansăm, zâmbim și ne distrăm în pași de salsa, bachata, kizomba, cha-cha și samba în fiecare joi la Social Pub-Lounge! Ringul de dans ne așteaptă începând cu ora 22. Info: 0748 33 22 11

Vezi lista completă de evenimente!