Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

15 înotători au susținut Hope and Homes for Children la Swimathon București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 15 înotători au susținut Hope and Homes for Children la Swimathon București Share 15 înotători au susținut Hope and Homes for Children la Swimathon București


Sâmbătă, 30 iunie, 15 înotători au participat la Swimathon București pentru a susține cauza Fundației Hope and Homes for Children și au strâns fonduri pentru a ajuta o mamă și cei 4 copii ai ei să rămână împreună. Printre înotători s-au aflat Dragoș Bucurenci, director de dezvoltare al Hope and Homes for Children, Vladimir Drăghia, Ambasador Team Hope, și actorul Alex Călin. Cele trei echipe formate din câte 5 înotători au reușit să strângă peste 21.000 lei pentru a oferi condiții de trai decente Violetei și celor 4 copii ai săi.

Energie și multă voie bună au transmis cei 15 înotători ai Hope and Homes for Children care au participat sâmbătă la cea de-a șasea ediție a Swimathon București, desfășurată în bazinul olimpic din cadrul Clubului Sportiv Dinamo. Înotătorii, împărțiți în trei echipe, au parcurs în total 155 de lungimi de bazin în serii de câte 45 de minute, fiind motivați de gândul că astfel vor putea strânge mai mulți bani pentru a-i ajuta pe copiii Violetei să aibă o viață mai bună.

15 înotători au susținut Hope and Homes for Children la Swimathon București

E un mare privilegiu să-i poți ajuta pe cei mai puțin norocoși decât tine. Le mulțumesc tuturor celor care au donat pentru ca familia Violetei să rămână împreună”, a spus Dragoș Bucurenci, director de dezvoltare, Hope and Homes for Children.

Cred că este de datoria mea, acum, că mesajul meu poate ajunge la foarte mulți oameni, să încerc să fac bine. Propriul exemplu este o modalitate foarte bună de a dezmorți conștiința celor care ne urmăresc. Swimathon este un exercițiu foarte bun, atât pentru mine, cât și pentru ei”, a spus Vladimir Drăghia, Ambasador Team Hope.

Banii strânși de înotătorii Hope and Homes for Children la Swimathon vor fi folosiți pentru a ajuta familia Violetei să se mute într-o locuință nouă, cu suficient spațiu pentru toți membrii familiei, unde cei mici să se simtă bine și să se poată pregăti pentru școală. Fundația o va susține în continuare pe Violeta să își găsească un loc de muncă pentru a asigura toate condițiile necesare copiilor, evitându-se astfel separarea copiilor de mama lor.

15 înotători au susținut Hope and Homes for Children la Swimathon București

Cei care vor să ajute familia Violetei și să contribuie la strângerea sumei de 22.000 de lei o pot face prin donații pe platforma Swimathon, până la data de 31 iulie, pe pagina dedicată cauzei Hope and Homes for Children: AICI.

Acesta este al doilea an în care Hope and Homes for Children participă la Swimathon București și înotătorii strâng fonduri pentru familiile aflate în porgramul de prevenire a separării copilului de familie desfășurat de Fundație. Competiția de înot și strângere de fonduri, aflată la a șasea ediție, este o inițiativă a Fundației Comunitare București și a găzduit anul acesta 25 de proiecte ale organizațiilor din București și Ilfov.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută