Main Event in Town | 6 -12 iulie 2018

Metalhead Meeting Festival 2018 pe 6 și 7 iulie, la Arenele Romane.

Metalhead Meeting Festival 2018, un festival dedicat nișelor de rock și metal, se va desfășura anul acesta pe 6 și 7 iulie, la Arenele Romane. Lista trupelor anunțațe la cea de-a VII-a ediție cuprinde unele dintre cele mai importante nume ale metalului internațional: Children Of Bodom, Soulfly, Sonata Arctica, Epica, Kataklysm, Carach Angren și Dirty Shirt.

Celelalte trupe care vor urca pe scena Arenelor Romane la Metalhead Meeting 2018 sunt: Animae Silentes (gothic - Italia) , Psycorepaths (hardcore - Grecia), The Colony (melodic metal - Scotia), An Theos (epic folk metal - România), Rhemorha (modern metal - Siberia/Rusia), Phenomy (groove thrash metal - Liban), Blood Oath (death metal - Marea Britanie), Siska (Hard rock symphonic metal - Italia) și InSammer (melodic dark metal - Suedia).

Children of Bodom

Este una dintre cele mai bine vândute trupe din Finlanda, cu peste 250.000 de albume vândute doar în țara natală. Muzica Children of Bodom este catalogată ca fiind melodic death metal cu inspirații în power metal, symphonic metal și black metal.

Soulfly revine în România pentru un show de brazilian thrash metal autentic. Formația, ale cărei baze au fost puse de către Max Cavalera în 1997, are la activ 10 albume în care predomină teme religioase, culturale sau politice, Cavalera fiind cunoscut pentru activismul său în aceste sectoare.

Sonata Arctica este o formație de power metal din Finlanda și are 9 albume la activ, cel mai recent, „The Ninth Hour”, fiind lansat acum doi ani.

Epica este o formație de metal simfonic din Olanda, fondată în 2002 de către Mark Jansen, fost membru al formației After Forever.

Kataklysm este una dintre cele mai cunoscute trupe de metal din Canada, death metal-ul lor fiind supranumit „northern hyperblast”, termen ce se referă la bătaia de tobe foarte rapidă denumită blast beats.

Carach Angren sunt o trupă olandeză de symphonic black metal al cărui stil muzical este caracterizat de folosirea aranjamentelor orchestrale grandioase și a versurilor multilingve.

Mai multe detalii AICI