Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Știrile care contează în Brașov | Biz Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Știrile care contează în Brașov | Biz Brașov Share Știrile care contează în Brașov | Biz Brașov


Lecturi în hamac, la Biblioteca Județeană

Începând cu această duminică, la Biblioteca Județeană începe sezonul lecturilor în hamac. Trei duminici la rând în luna iulie brașovenii sunt așteptați în Livada Poștei, curtea Casei Baiulescu, lângă Școala generală nr. 6.

Prima întâlnire de lectură (8 iulie 2018, orele 11,00-13,00) este despre Lumea benzilor desenate și cărților manga. Biblioteca Județeană pune la dispoziția cititorilor o selecție de benzi desenate și manga din colecția Mediatecii francofone a bibliotecii și a Centrului Cultural Japonez. Brașov. Invitata acestei ediții este tânăra scriitoare brașoveancă și ilustratoarea de benzi desenate Alexandra Gold, care vă va povesti din experiența ei de autoare și artistă a benzii desenate.

Citește tot articolul pe bizbrasov.ro.

Știrile care contează în Brașov | Biz Brașov

Agapă țărănească în curtea Bisericii Sf. Nicolae: brașovenii pot degusta produse 100% naturale de la producători locali din toată țara

Plăcinte savuroase, brânzeturi și preparate din carne făcute în ogradă, fructe și legume, băuturi răcoritoare cu ingrediente românești, vin aromat de Vrancea, produse cosmetice naturale, meșteri care lucrează cu lemn, lut, cu materiale naturale și creatori de cusături românești. Pe toate le veți găsi pe 7 iulie, de la ora 12.00, în curtea Bisericii Sf. Nicolae.

Cei mici, însă și cei mari, vor putea învăța cum să facă traforaj, cum să împletească, să coasă, să picteze, însă și să aibă grijă de sănătatea lor, căci vor fi și câteva demonstrații de exerciții fizice și sport. Totodată, avea loc dezbateri și seminarii pentru cei interesați de permacultură, de viața la sat și de cum să trăiești ca pe uliță în miezul orașului.

Citește tot articolul pe bizbrasov.ro.

Știrile care contează în Brașov | Biz Brașov

Transfăgărășanul se va închide timp de trei zile, săptămâna viitoare, pentru derularea unui eveniment ce vizează stabilirea unui record mondial

ubaru of America și Prodrive au decis să stabilească un record de viteză în premieră mondială pe Transfăgărășan, considerat de aceștia cel mai spectaculos drum de munte din Europa, dacă nu din lume. Se dorește stabilirea recordului pe o lungime de 82 de kilometri, acest lucru fiind o premieră în lumea sportului cu motor.

În conformitate cu precizările reprezentanților Companiei de Drumuri, evenimentul se va desfășura săptămâna viitoare, de luni și până miercuri, cu închiderea totală a traficului rutier.

Citește tot articolul pe bizbrasov.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută