Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Electric Castle: Ziua 0

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Electric Castle: Ziua 0 Share Electric Castle: Ziua 0


Ieri s-a dat startul oficial Electric Castle așa cum se cuvine: cu multă distracție și ceva ploaie. Dacă ai vreun amic ce s-a aventurat să meargă la castel cu mașina personală, probabil că ai aflat deja că drumul a fost ceva mai problematic, în ceea ce privește aglomerația și cantitatea de noroi în unele zone. Mno. 

Dar în ziua 0 s-a înregistat și cel mai mare număr de oameni pentru prima zi de festival, adică aproximativ 33.000 care s-au prezentat să-l vadă live pe Damian Marley. Bine, cumva era și de așteptat să se prezinte mai multă lume în prima zi, având în vedere că Marley are un mega-following, dar ne-a prins bine că Electricu a început așa cu un BOOM anul ăsta. Ne-am acomodat mai repede și ar fi fain să păstreze strategia asta și pe anul viitor.

Am dat și noi o fugă să luăm pulsul zonei și putem să vă zicem deocamdată atât: e mișto și e de cizme+pelerine. Așa că nu le uita pe acasă dacă vii azi spre Bonțida. Urmează niște zile super faină, nu le rata!

 

Electric Castle: Ziua 0

Electric Castle: Ziua 0

Electric Castle: Ziua 0

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută