Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Berlin – Cremona Tango Expres

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Berlin – Cremona Tango Expres Share Berlin – Cremona Tango Expres


Cafeneaua din centrul istoric pare scoasă din altă lume și epocă, dintr-un un loc mai distins, mai politicos și mai calm. La Doamna T nu mergi pentru un mocaccino to go, ci pentru o cafea turcească savurată lent la o masă cochetă, alături de o prăjitură de casă; nu mergi pentru niște drink-uri de warm-up înainte de un party, ci pentru câteva pahare de vin bun și conversație spumoasă la seara de trivia. Și dacă mergi la Doamna T pe 26 iulie, mergi pentru un concert cu adevărat special: BERLIN – CREMONA tango express revin pentru o seară plină de muzică de tango. Duo-ul interpretează muzicä originală compusă de Fabio Turchetti și alte capodopere ale genului clasic , cum ar fi „La cumparsita” sau tangouri vocale ca „Malena” sau „Naranjo in flor”.
E greu să îți imaginezi un loc mai potrivit pentru un astfel de concert decât Doamna T. Cafeneaua de față este practic o definiție neoficială pentru eleganță, așa că se poate spune că tango-ul e chiar la el acasă. Vă recomandăm să nu lipsiți în joia cu pricină de la concert și să puneți chiar acum mâna pe telefon pentru a vă face o rezervare. Vă bucurați apoi de muzică și-un pahar excelent de vin!

26 iulie
Doamna T
www.facebook.com/DoamnaT 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută