Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Joia cu carte

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Joia cu carte Share Joia cu carte


Eleganța ariciului de Muriel Berbery

Cei pasionați de citit probabil că au aflat deja că la Doamna T s-au pus bazele unui club de carte. Cafeneaua cu atmosferă interbelică își dorește să reunească cât mai mulți oameni pentru a împărtăși experiența lecturii.
Următoare întâlnire a clubul este programată pentru 23 august, deci ai suficient timp să citești cartea propusă pentru a fi discutată: Eleganța ariciului de Muriel Berbery. E.A. e povestită prin două voci, a lui Renée Michel, portar într-o clădire de bogătași și Paloma Josse, o elevă care locuiești în clădirea respectivă. Cele două au ceva în comun: nu prea se pot adapta ușor la diverse reguli sociale și o mare suspiciune față de restul lumii. Mai adăugăm afinitatea față de cultura japoneză și iubirea pentru pici și a-i crede că Renée și Paloma ar fi două entități create simultan, dacă mediul din care provin n-ar fi atât de diferit.
Romanul e tradus în peste 20 de limbi și îl găsiți și pe la noi în librărie. Dacă vă faceți timp și-l citiți, atunci musai să treceți pe la Doamna T să faceți schimb de impresii cu ceilalți oameni din club. Adu-ți și un amic, să promovăm și mai departe lectura!

23 august
Doamna T
www.facebook.com/DoamnaT 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută