Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Tortelli Pasta Bar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tortelli Pasta Bar Share Tortelli Pasta Bar


Homemade and handmade pasta

Se-mplinesc luni bune de când nu v-am mai spus nimic despre Tortelli, locul nostru preferat din oraș în care ne facem plinul cu paste. Va trebui să ne cerem iertare și să sperăm că acest text ne va spăla păcatele. Să începem.
Știți deja (sperăm) ce se întâmplă la Tortelli: se fac paste. Dar nu oricum! Ci se fac paste handmade, adică se stă departe de pungile din supermarket și se iau toate rețetele de la 0: făină și ou pentru aluat, apoi diferite ingrediente de sezon pentru diferite tipuri de dish-uri. Gustul Tortelli este unul unic din două motive: rețetele clasice sunt reinterpretate după gustul lor propriu, adică au loc câteva exerciții de creativitate prin bucătărie până să ajungă publicul la degustat. Al doilea motiv ține de dedicarea echipei, care te întâmpină cu un zâmbet în secunda în care ai pășit în local, sau te salută chiar din bucătărie (unde chiar poți să tragi cu ochiul și să vezi în direct cum se fac pastele).
Dacă mergeți în perioada asta la Tortelli, vă puteți bucura de bunătățile din meniul de vară: canelloni con carne al forno, tortelloni con asparagus, ravioli caccio e peppe – le recomandăm pe toate. Au și câte un vin pentru fiecare dish ca să fie masa și mai plăcută!

Virgil Fulicea, nr. 2
0753 889 880 (To go only)
www.facebook.com/TortelliPastaBar 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută