Homemade and handmade pasta
Se-mplinesc luni bune de când nu v-am mai spus nimic despre Tortelli, locul nostru preferat din oraș în care ne facem plinul cu paste. Va trebui să ne cerem iertare și să sperăm că acest text ne va spăla păcatele. Să începem.
Știți deja (sperăm) ce se întâmplă la Tortelli: se fac paste. Dar nu oricum! Ci se fac paste handmade, adică se stă departe de pungile din supermarket și se iau toate rețetele de la 0: făină și ou pentru aluat, apoi diferite ingrediente de sezon pentru diferite tipuri de dish-uri. Gustul Tortelli este unul unic din două motive: rețetele clasice sunt reinterpretate după gustul lor propriu, adică au loc câteva exerciții de creativitate prin bucătărie până să ajungă publicul la degustat. Al doilea motiv ține de dedicarea echipei, care te întâmpină cu un zâmbet în secunda în care ai pășit în local, sau te salută chiar din bucătărie (unde chiar poți să tragi cu ochiul și să vezi în direct cum se fac pastele).
Dacă mergeți în perioada asta la Tortelli, vă puteți bucura de bunătățile din meniul de vară: canelloni con carne al forno, tortelloni con asparagus, ravioli caccio e peppe – le recomandăm pe toate. Au și câte un vin pentru fiecare dish ca să fie masa și mai plăcută!
Virgil Fulicea, nr. 2
0753 889 880 (To go only)
www.facebook.com/TortelliPastaBar