Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/08/2018
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 17 – 23 august 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 17 – 23 august 2018 Share Free în București | 17 – 23 august 2018


 

 

Free în București | 17 - 23 august 2018

Ice Cream Festival
Între 17 și 19 august, la Hard Rock Cafe va avea loc Ice Cream Festival. Înghețata se va găsi în meniul dedicat în cele mai incitante combinații (cu pepene galben, cu waffle calde, mini choux-uri sau brownie, bezele, ciocolată, alune și covrigei sărați), sau în cocktailuri speciale și milkshake-uri. Festivalul va avea și două seri de concerte: vineri – Daniel Lazăr (acustic), sâmbătă – Energy Band.

Free în București | 17 - 23 august 2018

Partizan (acustic)
Joi, pe 23 august, Berăria H a pregătit o „rebeliune împotriva statului acasă”, adică un concert acoustic Partizan pe terasa din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău). De la ora 21:30, Răzvan Moldovan „Suedezu’” (voce și chitară) și Pleșca Adrian „Artan” (voce) vor prezenta un produs 100% românesc ce reprezintă suflul natural al străzii bucureștene. Iar intrarea este liberă.

Free în București | 17 - 23 august 2018

Copacul cu cărți
S-a redeschis Copacul cu cărți, eveniment ce transformă Parcul Izvor într-o zonă de relaxare și lectură în aer liber. Până pe 2 septembrie, vizitatorii vor avea acces la sute de titluri de cărți și se vor putea relaxa pe fotoliile de puf. Iar în fiecare weekend sunt programate concerte sau proiecții de filme documentare, ateliere de creație și multe altele, toate cu intrare liberă.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută