Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/01/2015
Arhiva Zile si Nopti

Stand-up comedy – un trend în ascensiune încă din sec. 19

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Stand-up comedy – un trend în ascensiune încă din sec. 19 Share Stand-up comedy – un trend în ascensiune încă din sec. 19


Un spectacol de stand-up comedy este alegerea perfectă pentru toți cei care vor să petreacă timp cu prietenii, să se relaxeze și, bineînțeles, să râdă cu lacrimi.

Acest concept își are rădăcinile în varii tradiții americane de divertisment popular din secolul 19, de la vaudeville și monologri umoristice (Mark Twain fiind unul dintre maeștii acestui gen) până la clovneriile de circ. Majoritatea comicilor de la început erau priviți doar ca “spunători de bancuri” care încălzeau publicul în deschiderea spectacolului sau distrau mulțimea în timpul pauzelor. Să fii comic era considerat în principal un prim pas pentru a începe o carieră serioasă în show business.

Umorul “albastru” considerat indecent, era destul de popular în multe cluburi de noapte, dar repertoriul “albastru” limita considerabil șansele comicului de a obține succesul veritabil.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută