Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

80 de ani de Monopoly și 276 de milioane de jocuri vândute

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 80 de ani de Monopoly și 276 de milioane de jocuri vândute Share 80 de ani de Monopoly și 276 de milioane de jocuri vândute


Mr. Monopoly și-a lansat business-ul în anul 1935. Ca orice startup, afacerea a început cu un proiect pilot care a presupus o investiție minimă, jocul fiind comercializat în primă fază la prețul de $2. La doar un an de la lansare în Statele Unite ale Americii, Monopoly a ajuns să producă peste 35.000 de copii ale jocului în doar o săptămână. Astăzi, cel mai îndrăgit joc de tranzacții imobiliare este tipărit în peste 47 de limbi și comercializat în peste 100.000 de magazine din 114 țări. De asemenea, în cei 80 de ani au apărut peste 300 de versiuni licențiate ale jocului, cu tematici precum sportul sau lumea filmului.

„Monopoly, unul dintre cele mai  importante branduri din portofoliul Hasbro, sărbătorește luna aceasta 80 de ani de la lansarea primei ediții. Suntem bucuroși că, după atâția ani, jocul ocupă un loc important în această industrie, atât la nivel mondial, cât și în țara noastră. Așadar, Monopoly este un adevărat motiv de mândrie pentru Hasbro,” a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Pentru a sărbători 80 de ani de activitate, Hasbro România a organizat o petrecere elegantă și distractivă, la care au participat reprezentanți mass media și vedete precum Mihai Găinușă și colegii săi de la matinal, Ellie White și Doru Tinca, băieții de la Deep Central sau George Piștereanu. Evenimentul a avut loc într-un club bucureștean chiar pe 19 martie, de Ziua Mondială Monopoly.

Mr. Monopoly sărbătorește cei 80 de ani și alături de prietenii din mediul online, prin intermediul aplicației „Provocarea Monopoly 80”. Până pe 9 aprilie 2015, fanii jocului pot câștiga unul dintre cele 10 jocuri Monopoly 80, dacă răspund unui set de întrebări în urma cărora vor afla care pion din istoria Monopoly le poartă noroc. Aplicația este disponibilă la link-ul:https://apps.facebook.com/monopoly-optzeci unde jucătorii pot citi și regulamentul concursului.

Mai multe informații despre jocul Monopoly și fotografii de la petrecerea simpaticului mogul vor fi disponibile pe pagina de Facebook www.facebook.com/MonopolyRO

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută