Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

Pachete de analize si ecografii pentru doamne la Hilmi Medical Center

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pachete de analize si ecografii pentru doamne la Hilmi Medical Center Share Pachete de analize si ecografii pentru doamne la Hilmi Medical Center


Preventia este secretul unei stari bune de sanatate, asa incat niciodata nu putem face prea multe analize si teste ca sa ne asiguram ca totul functioneaza in parametri normali. La Hilmi Medical Center, acestea sunt organizate in pachete in functie de aspectele cercetate (functionarea unui anumit sistem din organism de exemplu), pentru a oferi o imagine completa asupra unei situatii specifice.

Printre analizele cele mai frecvent recomandate in lumea medicala se afla testul Papanicolau, care determina existenta sau absenta virusului HPV (Virusul Papilloma Uman), cel mai frecvent responsabil de aparitia cancerului de col uterin.

Doctorii recomanda ca orice femeie sa efectueze macar o data la 6 luni acest test simplu si non-invaziv, rezultatele acestuia putand indica si aparitia catorva boli cum ar fi cervicita, candidoza sau vaginita.

Leziunile descoperite prin testul Papanicolau sunt complet vindecabile daca se depisteaza la timp, insa cancerul de col uterin nu prezinta simptome vizibile decat in cazuri mai avansate. Iar daca ne gandim ca numai 13 din cele 100 de tulpini de HPV cunoscute sunt responsabile pentru aparitia cancerului, este usor de inteles de ce testul Papanicolau are o importanta atat de mare in preventia acestuia.

Pentru o doamna care pune sanatatea pe primul loc, testul Papanicolau poate fi un moment propice pentru realizarea unui set complet de analize in zona abdominala. Pachetele promotionale de analize Maxi si Midi oferite de Hilmi Medical Center ofera indicii importante despre starea generala de sanatate si sunt recomandate atat preventiv cat si dupa declansarea unei afectiuni.

Pachetele includ o ecografie a abdomenului superior si analize complete in cazul pachetului Midi si ecografie abdominala si transabdominala plus analize complete in cazul celui Maxi, dar si interpretarea acestora.  

Un alt grup de analize necesare este pachetul Gineco Maxi, compus din analize de sange, consult ginecologic, ecografie transvaginala, test Babes Papanicolau si planning familial, toate concentrate pe identificarea oricarei disfunctii ale aparatului reproducator. Iar in cazul in care exista suspiciunea unui caz de ovar polichistic, Hilmi Medical Center ofera si pachetul Beauty Mix care include ecografie transvaginala, consult ginecologic si tratament de curatare a tenului.

Powered by SEO monitor

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută