Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/04/2015
Arhiva Zile si Nopti

Tiranga Kebab, Chicken Madras și Gulab Jamun.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tiranga Kebab, Chicken Madras și Gulab Jamun. Share Tiranga Kebab, Chicken Madras și Gulab Jamun.


Ori de câte ori pășim într-un restaurant nou pentru noi, în care nu am mai fost, a cărui meniu este străin pentru gusturile noastre deja formate, ne încearcă o ușoară senzație de nehotărâre. Curiozitate, teama de a nu comanda ceva ce nu ne va plăcea și evident, o dorință de a cunoaște cât mai bine specificul locului în care ne aflăm. Iată de ce, vă recomandă cu căldură ca la prima voastră vizită la restaurantul Indigo din Hașdeu (sfat aplicabil chiar dacă sunteți deja clienți fideli!) să adresați cât mai multe întrebări personalului amabil și foarte prietenos, priceput într-ale sfaturilor culinare. Ei vă pot îndruma spre cele mai potrivite preparate culinare, atât din punct de vedere al gustului picant cât și al exotismului. Țin minte prima mea vizită aici, care se întâmpla în urmă cu vreo 3-4 ani, la puțină vreme de la deschiderea restaurantului de pe strada Piezișă. Luasem o singură dată contact până atunci cu bucătăria indiană și știam în linii mari la ce să mă aștept. Însă, în momentul în care am deschis meniul, varietatea preparatelor pur și simplu m-a copleșit, lăsându-mă într-o autentică pană de inspirație gastronomică. Noroc cu personalul, care, adresându-mi întrebările potrivite și oferindu-mi recomandările ideale, m-a ajutat să aleg o serie de mâncăruri pentru care și azi revin cu plăcere la Indigo. Cu timpul, am descoperit că îmi place să experimentez, să gust cele mai neobișnuite și originale combinații de gusturi, așa că o mare parte a meniului din Indigo am parcurs-o în ultimii doi ani. Motiv pentru care, pot declara că bucățelele de pui Tiranga Kebab, gătite în cuptorul indian Tandoori, puiul Madras în sos curry ușor picant și delicioasele găluște Gulab Jamun sunt de departe preferatele mele. Vă propun să descoperiți și voi în primăvara aceasta farmecul exotic al acestor mâncăruri condimentate delicat cu cardamom, ghimbir, tamarin sau turmeric!

 

 Alexandra Alexa

alexandra@zilesinopti.ro

 

Indigo

Piezișă 10

Orar:

Luni – Duminică: 12.00 – 23.00

Telefon: +40 364 142 306

www.indigorestaurant.ro

https://www.facebook.com/IndigoRestaurant

 

 

 

“Suntem determinați să devenim veritabili ambasadori ai bucătăriei indiene, şi totodată prima alegere în ceea ce privește restaurantele casual cu specific indian din Cluj-Napoca”.

 

Echipa Restaurantului Indigo

 
 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută