Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

FILE DE POVESTE: EXPERIENȚA UNTOLD FESTIVAL

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FILE DE POVESTE: EXPERIENȚA UNTOLD FESTIVAL Share FILE DE POVESTE: EXPERIENȚA UNTOLD FESTIVAL


Fiindcă numele de UNTOLD FESTIVAL se află deja pe buzele tuturor clujenilor, ne-am gândit să vă povestim mai multe săptămâna aceasta despre experiența unică pe care acest eveniment de talie europeană o promite tuturor participanților. Să le luăm așadar pe rând. Despre artiști nu mai e cazul să vă spune prea multe: suntem cu toții de acord că cei mai doriți artiști ai momentului în lume se por afla la Cluj în perioada 30 iulie – 2 august. Însă, se cuvine să precizăm că UNTOLD este mult mai mult decât un simplu festival de muzică. Conceptul original din spatele evenimentului va fi transpus într-o lume vizuală fantastică, care va transforma orașul într-un spațiu de poveste. Balaurul cu Trei Capete, Dracula, Greuceanu, Ileana Cosânzeana, Împăratul Roșu, Prâslea cel Voinic, Muma Pădurii, toate aceste creaturi vor trece granița înspre lumea reală și vor prinde viață pe ritmul muzicii. Așadar, timp de patru zile, aceste personaje legendare vor fi parte din povestea și atmosfera festivalului și vor fi însuflețite prin decorațiuni și amenajări tematice, întregul oraș transformându-se într-un ținut de basm! 

 

ZONELE CHEIE

 

Zona River va avea trei scene – cea principală, la Cluj Arena, și două scene secundare, în interiorul și exteriorul Sălii Polivalente. 

Zona The Forrest va fi situată în Parcul Central și va fi alcătuită din două scene, un târg de produse urbane și o zonă specială de “chill out”.

Zona The Citadel va avea o scenă situată în Piața Unirii.

Zona The Pool va fi amenajată într-un ştrand din Cluj-Napoca, în incinta căruia se vor organiza “pool parties”.

Zona The Mountain oferă zone de camping și o parcare pentru vehicule mici, pentru o experiență inedită și autentică.

 

ARTIȘTII

 

UNTOLD Festival, se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august a.c., la Cluj-Napoca și va aduce  pentru prima data în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music, în întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUREEN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Alături de ei îi vom mai asculta pe ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson și mulți alții!

 

ABONAMENTE

 

Abonamentele festivalului asigură accesul în toate cele 4 zile ale evenimentului.

– 259 lei plus taxe în rețeaua Eventim – Abonament Pre Sale;

– 449 lei plus taxe în rețeaua Eventim – Abonamentul VIP.

Detalii: http://untoldfestival.com;

https://www.facebook.com/UntoldFestival

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută