PEOPLE PUB

Zilele călduroase de vară merg mână în mână cu seri liniștite, petrecute pe o terasă ferită de zgomot și agitație urbană. Propunerea noastră de destindere este o ieșire la People Pub, locul în care vă simțiți bine indiferent de momentul zilei. Situat în centrul orașului, mai exact pe strada David Francisc la numărul 13A, People Pub este un concept aparte, ce oferă clienților un spațiul primitor, creat după modelul unui veritabil London Pub, alături de o terasă răcoroasă, perfectă pentru o șuetă amicală cu prieteni la ceas de seară, după o zi lungă petrecută la birou.

 

People Pub

David Francisc 13A, Cluj-Napoca

Tel: +40 729 023 700

http://peoplepub.ro

https://www.facebook.com/www.peoplepub.ro

 

 

 

“Locul perfect pentru un soft drink sau o gustare savuroasă e în centrul orașului, pe David Ferenc nr. 13A! Un concept APARTE, cu ambianță retro desăvârșită!”

 

Echipa People Pub

 

ÎNCEARCĂ @ PEOPLE PUB

 

Fiindcă ne aflăm la începutul sezonului estival, nu putem să nu amintim de limonadele răcoritoare, cu busuioc sau mentă, din lămâi proaspăt stoarse. Desigur, băuturile noastre preferate sunt delicioase cocktailuri realizare de barmani talentați, așa că nu veți da greș alegând un Mojito, un Melonball, Aperitivo Spritz sau un Ramazotti Apple!