Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Povești, muzică frumoasă, căldură, oameni faini…la VINTAGE CAFE & TEA

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Povești, muzică frumoasă, căldură, oameni faini…la VINTAGE CAFE & TEA Share Povești, muzică frumoasă, căldură, oameni faini…la VINTAGE CAFE & TEA


Dacă vrei sa dezbați cu prietenii ultimile noutăți din viața fiecăruia, cuibăriți pe canapea, încearcă o cafea aromată, unul dintre cocktailurile personalizate sau ceaiurile favorite, pentru a da savoare discuției. Indiferent de cum alegi să te bine dispui, la ei revii cu plăcere de fiecare dată. Îți spunem că îi vei găsi pe Strada 22 Decembrie, vizavi de Scoala Generala “nr.3”

 Interiorul cafenelei Vintage Cafe este o mică operă de artă, cu piese de mobilier masiv, cu muzică bună și o ambianță prietenoasă într-un decor magic.

Deși pare pretențioasă, atmosfera e caldă, te face să te simți ca-n salonul pe care-ai vrut mereu să-l ai, în care poți sta la o cafea și o prăjitură dimineața la geam și la un pahar de vin seara.

Tel: 0744 805 138

Fb: https://www.facebook.com/VintagecafePiatraNeamt

 


Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută