The Color Run @ Piața Unirii

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs. Și de data aceasta cronometrul rămâne oprit pe parcursul celor 5 km, participanții vor fi, în continuare, colorați în cele mai vesele culori la fiecare kilometru parcurs, dar, surprinzător, la finalul cursei toți alergătorii vor...STRĂLUCI!

Pe 13 iunie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, sunteți și voi invitați să participați la ce-a VI-a cursă The Color Run. Vom alerga împreună, vom face poze amuzante, ne vom distra cât cuprinde și vom zâmbi neîncetat, acoperiți fiind de culori vii! Regulile rămân același ca la primele ediții: începem cursa în haine albe; ajungem la finish colorați și…STRĂLUCITORI!

 

 

Sâmbătă 13 iunie

Piața Unirii

15.00

 

“Distracţia continuă şi după încheierea cursei, cu un uriaş festival unde se va folosi pudră colorată din belşug, pentru o explozie de fericire şi experienţe memorabile!”

 

Echipa The Color Run