Descoperă farmecul Iașilor de altădată la Cinema Bistro, pe Lăpușneanu

Deschis în singurul turn ce a mai rămas din Coloseul Bragadiru, Cinema Bistro le aduce ieșenilor parfumul orașului de altădată.

La începutul lunii iunie, s-a deschis pe Lăpușneanu Cinema Bistro. Prin design-ul bistroului, serviciile oferite și evenimentele organizate aici, localul își propune să ofere publicului o fărâmă din istoria orașului, alături de clipele de relaxare și ambientul aparte.

Se cuvine să redăm străzii Lăpuşneanu farmecul de altădată.

Lăpușneanu - o stradă încărcată de istorie

Strada Lăpușneanu ascunde în ea urmele istoriei orașului. În trecut, aici se găseau Coloseul Bragadiru, transformat mai apoi în restaurantul Elysée, tipografia ziarului Opinia, Cercul avocaţilor, Casa Corpului Didactic, Agenţia Teatrală Braşcu, sălile de cinema Elysée şi Trianon.

Lăpușneanu era cea mai circulată stradă a orașului, mai ales datorită magazinelor și localurilor elegante ce atrăgeau clienții și ofereau bună dispoziție. Cinema Bistro își propune să readucă această atmosferă pe Strada Lăpușneanu din zilele noastre.

Concerte și proiecții de filme vechi

Pe lângă design-ul aparte, farmecul localului Cinema Bistro constă și în evenimentele ce vor fi organizate. În această vară, pe terasa bistroului vei putea servi o bere rece, vizionând un film vechi sau ascultând concertele live ale artiștilor locali.

Și, pentru a întregi atmosfera, în curând vor fi puse în funcțiune un photoboot și o mașină de făcut popcorn, spre plăcerea iubitorilor de filme bune.

Burger de curcan unic în Iași

Pe lângă renumitele magazine de bijuterii și parfumuri fine, Strada Lăpușneanu mai era cunoscută și pentru restaurantele, cofetăriile și băcăniile ce își întâmpinau clienții cu produse de calitate și cu servire excepțională.

Pentru a duce mai departe tradiția, la Cinema Bistro vei putea savura un burger de curcan unic în Iași sau un șnițel vienez Celebrity, făcut ca la carte. Iar dacă vrei să te îndulcești vizionând filmul preferat, îți recomandăm deliciosul cheescake sau o pannacotta ușoară.

Limonada este nelipsită în zilele de vară, cu arome felurile de mentă, căpșuni, curacao sau fructul pasiunii.

Utile: Str. Lăpușneanu nr. 16
Tel: 0332 438 825

Articol scris de Ines Prodan