Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/07/2015
Arhiva Zile si Nopti

VOLEIUL SPECTACOL REVINE LA SIBIU SANDS

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii VOLEIUL SPECTACOL REVINE LA SIBIU SANDS Share VOLEIUL SPECTACOL REVINE LA SIBIU SANDS


ÎN CENTRUL ISTORIC AL SIBIULUI SUNT AȘTEPTAȚI CEI MAI BUNI JUCĂTORI DE VOLEI DIN ȚARĂ, DAR ȘI DIN STRĂINĂTATE.

Sibiu Sands, primul turneu de beach volleyball organizat vreodată în centrul istoric al unui oraş din România, revine pentru a treia oară, consecutiv, în Piaţă Mică, în perioada 21-26 iulie. Competiţia este acreditată de către Federaţia Română de Volei şi este inclusă în calendarul competiţional naţional.

Aproximativ 48 de echipe sunt aşteptate să se înscrie la cea de-a treia ediţie a evenimentului din Piaţă Mică, pe un teren amenajat de la zero. Turneul devine, de anul acesta, internaţional, fiind aşteptate echipe şi din afară graniţelor ţării noastre. Şi-au anunţat prezenţa la Sibiu echipe din Bulgaria, Moldova şi Ungaria. Înscrierile au început pe 1 iunie şi se vor încheia în 16 iulie, când organizatorii urmează să anunțe formula completă de start.

PENTRU TOATĂ LUMEA

La fel că şi anul trecut, competiţia este deschisă atât sportivilor care practică voleiul în timpul liber, prin categoria Mixt Amatori, cât şi celor profesionişti, care se pot înscrie la categoriile Open Feminin sau Open Masculin.

CELE MAI ÎNALTE STANDARDE

Pentru amenajarea terenului de anul trecut au fost aduşi 350 de metri cubi de nisip în Piaţă Mică din Sibiu. Terenul a respectat specificatile Federaţiei Internaţionale de Volei, fiind construit la standarde olimpice şi folosind instrumente profesionale de joc.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută