BURGERUL CASEI @DAILY PUB

GOOD FOOD

Fără îndoială, burgerul este o parte din cultura culinară americană,
pe care am adoptat-o degrabă și fără mari rețineri. Este preparat
corect, sincer, chiar dacă burgerul a pătruns în conștiințele noastre pe
filiera fast food.

Dar cred că putem trece peste asta, în condiţiile în care nimic nu ne opreşte să realizăm un burger sănătos şi gustos, cu
mult peste ce oferă astăzi marile lanțuri fast food.

În mod tradiţional (american) un burger este compus dintr-o chiftea făcută din carne bună, de calitate, o chiflă, un sos și o salată.

Mulți bucătari au dezvoltat rețete proprii de burgeri chef style, chifteaua în sine lasând loc de improvizație și de îmbunătățiri. Poți să o faci dintr-o bucată de vrăbioară cu mai multă grăsime, din spată ori chiulotă, din gât ori ceafă, din bucăți în general mai grase și nu neapărat scumpe.

Şi la Daily Pub găsim în lista meniu o variantă proprie de burger realizată din antricot de vită. Compoziţia este îmbunătăţită cu bacon şi caşcaval. Nu lipsesc cartofii pai, sosul picant şi salata de casteveciori muraţi.

Nu cred că găsiţi la un lanţ fast food gustul delicios al burger-ilor de la Daily Pub.