Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

Evenimente în Brașov în perioada 13 – 26 iulie 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Evenimente în Brașov în perioada 13 – 26 iulie 2018 Share Evenimente în Brașov în perioada 13 – 26 iulie 2018


 

FILM: Un pas în urma serafimilor, Vineri, 13 iulie, ora 20

Film românesc la Cinemateca Patria, unul dintre cele care au stârnit numeroase controverse în ultimul an, mai ales din cauza modului în care viața fețelor bisericești este portretizată din perspectiva regizorului, fost elev de seminar, Daniel Sandu. Bilet: 10 lei.

CONCERT: Concert extraordinar la Biserica Neagră., Duminică, 15 iulie, ora 19

Primă audiție muzicală, în România, pe instrumente baroce, cu dirijorul Steffen Schlandt și cu participarea Corului Bach al Bisericii Negre Braşov, Corul Lux Aurumque și Orchestra Barocă a Festivalului de Muzică Veche Miercurea Ciuc. Intrarea gratuită.

FILM: Foxtrot, Luni, 16 iulie, ora 20

Film din anul 2017, „Foxtrot” se vede la Cinemateca Patria la început de săptămână, în seara dedicată filmului european. Filmul e obținut marele premiu al juriului la Veneția în 2017 și se află printre cele mai apreciate filme recente care subliniază absurditatea războiului. Bilet: 10 lei.

CONCERT: Concert de orgă, Marți, 17 iulie, ora 18

Stagiunea anului 2018 propune braşovenilor şi turiştilor un număr de 34 de concerte de muzică sacră, care se vor desfăşura la Biserica Neagră. Programul concertelor păstrează formatul ultimilor ani: în fiecare zi de marţi, joi şi sâmbătă, de la aceeaşi oră, pentru lunile iulie şi august. Concertele durează, în medie, 30 de minute, iar costul biletului de intrare este 12 lei, copiii beneficiind de gratuitate.

FILM: Când dragostea ucide, Miercuri, 18 iulie, ora 20

La cinematograful de la Patria se dau numai filme bune, știm deja. Miercuri, pe 18, hai la un astfel de film: „Când dragostea ucide”, un thriller cu Al Pacino în care un criminal în serie pare să își aleagă victimele din anunțurile date în ziar.

TEATRU: Winnie Pooh și prietenul său Guiț, Joi, 19 iulie, ora 11

Joi, în data de 19 iulie, de la ora 11.00 – WINNIE THE POOH ŞI PRIETENUL SĂU GUIŢ, în Parcul Trandafirilor. Scenariul şi Regia: Cecilia Negru, cu scenografia semnată de Tomos Tunde. Un spectacol atât pentru copii, cât și pentru adulții cu inimă de copil.

EXPOZIȚIE: Amintiri din Șcheii Brașovului, Marți, 24 iulie, ora 10

La Muzeul de Etnografie ne așteaptă o expoziție pe care o putem vedea până pe 5 august, dedicată obiectelor care țin de memoria zonei Șcheii Brașovului.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută