Rendez-vous pe Lună

Seria premierelor Teatrului Mic din stagiunea 2016 - 2017 continuă cu ”Rendez-vous pe Lună” de Alexandr Galin, în regia lui Gelu Colceag.

Regia: Gelu Colceag
Scenografia: Ioana Pashca
Muzica Originală: Jean-Victor Piloiu
Coregrafia: Furnica
Light Design: Daniel Klinger
Asistent regie şi Montaj Video: Vlad Corbeanu
Pregatirea Muzicală: Nadia Trohin

Distribuție: Dan Condurache, Claudiu Istodor, Ruxandra Enescu, Valentina Popa, Ana Bianca Popescu, Beatrice Peter, Doina Teodoru, Raphaela Lei

Sinopsis: Vasili Bogdanov aranjează o petrecere surpriză pentru vechiul său prieten, coordonator de călătorii interplanetare, profesorul Alexandr Trauberg, la aniversarea a treizeci de ani de la evenimentul care i-ar fi făcut eroi sovietici pe amândoi. Invitate la petrecerea de pe Lună, adunate din toate colțurile lumii, sunt Rimma, Oxana, Sulpan și Desdemona, presupusele membre ale unui „ansamblu folcloric”, de fapt niște foarte cumsecade și vesele dame de companie. Lucrurile se încurcă mai tare odată cu sosirea unui cadou neașteptat – o fosta studentă a profesorului, mult-dorita Inna și cu puseul de revoltă etică și morală a lui Trauberg. Va mai rămâne oare cineva cu picioarele pe Pământ la sfârșitul acestei nopți a iubirii pierdute și regăsite?

Preț bilet: 50 de lei (tarif unic)

Cumpără bilete