Avishai Cohen

Jazz Syndicate Live Sessions prezintă cu mândrie în România un nou concert al trompetistului Avishai Cohen ce va avea loc pe data de 8 mai 2018, ora 20:00, la Sala “Cinema Pro” din București.

La un an după impresionantul și aclamatul album de debut ECM “Into the Silence”, Avishai Cohen și-a lansat în anul 2017 noul material discografic “Cross My Palm With Silver”, prezentând publicului o nouă colecție de piese care pune în evidentă  excepțional său quartet. Cu ajutorul lui Yonathan Avishai (pian), Barak Mori (bas) și a lui Nasheet Waits (tobe), interacțiunea adroit a Avishai Cohen Quartet îi permite protagonistului să crească, explicând de ce trompetistul cu tonul atât de clar este unul dintre cei mai aclamați muzicieni de jazz ai scenei contemporane.
 
După aplaudatul debut pe o scena din România (Sala Radio, Noiembrie 2016), iată că Jazz Syndicate Live Sessions îl readuce pe apreciatul trompetist pentru un nou concert eveniment.  În seara de 8 Mai, pe scena de la “Cinema Pro”, vor urca: Avishai Cohen-trompetă, Yonathan Avishai-pian, Barak Mori-bass, Nasheet Waits-baterie.

Bilete: 100 / 145 / 185 lei

Cumpără bilete