Violon-Cello: concert spiritual cu violoncelistul Andrei Kivu

Violon-Cello: concert spiritual cu violoncelistul Andrei Kivu, marți, 15 august 2017, orele 20:00 – 21:30, la Hermitage. urban spiritual hub.

Andrei Kivu este violoncelist român, născut la 26 Iulie 1970 in București. A studiat violoncelul cu Anca Vartolomei și harmonic singing cu David Hykes. A cântat ca solist acompaniat de Orchestre Royal de Wallonie (Mons, Belgia), New York University Orchestra, Orchestra Națională Radio România, Orchestra "Traditions Musicales Francaises", New European Philharmonic Orchestra. Concertele sale au fost difuzate în direct la numeroase posturi de radio și televiziune precum WNYC (New York, S.U.A.), ABC Australia, Radio France, Radio Suisse Romande si SDRS (Elvetia), ORF (Austria).

Programul, unicat în lume (care a avut premiera absolută pe 22 Aprilie 2017 la Paris), prezentat acum pentru prima dată în România, combină într-un mod armonios cele mai frumoase părți ale Suitelor pentru Violoncel, cu cele ale Partitelor și Sonatelor pentru Vioară de J.S. Bach, cel mai profund spiritual compozitor al tuturor timpurilor.

Intrare: 50 lei. Detalii AICI.

Cumpără bilete