Hot Pursuit 2017

Ipa Pilot Festival va invita pe 3 septembrie, începând cu ora 10:00 in parcarea Shopping City Galati la cea de-a 2-a ediție cu o multitudine de momente și demonstrații speciale care te vor face să vibrezi în ritmul motoarelor!

Aici se desfasoara:
✓ concursuri pentru copii
✓ exerciții de luptă
✓ intervenție și salvare
✓ test drive BMW
✓ concurs PIT-STOP (viteză între vulcanizări)
✓ concurs de îndemânare auto-moto
✓ concurs de echilibristică moto
✓ expoziție motociclete și accesorii
✓ demonstrație de manevrabilitate auto- moto
✓ expoziție tuning auto
✓ mașini de epocă
✓ vehicule militare vechi
✓ prezentare dotare tehnică Politia Locală
✓ expoziție echipament tehnic din dotarea instituțiilor din M.A.I.: Poliție, Pompieri, SMURD, Poliția de Frontieră
✓ demonstrații de exerciții tactice susținute de instituțiile M.A.I.


Pentru inscrieri concursuri indemanare 0766633293 Oancea George. Participarea se face cu auto/moto personale. Taxa de inscriere pentru indemanare auto/moto este de 50 lei. Aici precizăm că anul acesta, Ipa Pilot Festival va aloca atât o sumă de bani, cât și toate eforturile ce ne stau în putință pentru a ajuta un copil sa zâmbească și să se însănătoșească cât mai repede. Astfel, toți banii obținuți din înscrieri precum și din resurse interne vor fi redirecționați pentru această cauză nobilă. Oricine dorește să se implice este binevenit.

Atentie! In afara de cocurentii care participa la indemanarea auto/moto, intrarea este libera. In cadrul acestui eveniment vor fi aduse la expozitie cele mai deosebite 15 masini ale acestei pagini. Acestea vor fi prezentate in fata publicului si apoi premiate.
Va asteptam in numar cat mai mare. Multumim!