Ziua în care papucii mei și-au înghițit limba

După o vară de ateliere și exerciții, de familiarizare cu tehnici și cu colegi noi, cei doisprezece rezidenți din cadrul celei de a doua ediții Fresh Start - rezidențe de creație sunt pregătiți să își prezinte produsele a două luni de muncă intensă.

Ziua în care papucii mei și-au înghițit limba - Rezidenți: Casandra Topologeanu (regie), Ioana Hogman (dramaturgie), Gábor Zsófi (scenografie), Oana Marcu, Radu Dogaru, Claudiu Urse (actori) Mentor: Ferenc Sinkó

Gândește-te la drumul pe care îl parcurgi cu regularitate. Fie că e vorba despre drumul către job saușcoală, drumul spre cineva sau întoarcerea acasă, observă-ți mintea aleargând între ceea ce vede, ceea ce revede și toate lucrurile de care îți amintește sau pe care le proiectează. E ceva plictisitor și plăcut în acest refren. Asta până când, într-un moment necunoscut, se întâmplă ceva neașteptat, ceva ce nu s-a mai întâmplat până acum și care e puțin probabil să se mi întâmple a doua oară. Există posibilitatea ca acest eveniment, necunoscut încă, să schimbe ceva pentru totdeauna.

Vârstă: 14 +. Intrarea liberă în limita locurilor disponibile! Rezervări: 0732.101.860