Pulverizare

de Alexandra Badea / regia: Andrei Măjeri / Regie și ilustrație muzicală: Andrei Măjeri / Scenografie: Alexandra Panaite / Mișcare scenică: Flavia Giurgiu / Video: Eranio Petruska / Cu: Smaranda Caragea, Ada Galeș, Alex Bogdan, Nicholas Cațianis
Ilustrație: Bogdan Pop

„PULVERIZARE de Alexandra Badea este unul dintre cele mai puternice texte scrise de un autor român în ultima decadă. Pus în scenă deja de nenumărate ori în instituții culturale de prestigiu din Franța, Germania sau Elveția, dar și câștigător al unor premii importante, el se află la prima montare în România.

Nu poate fi vorba de fericire într-o lume în care în permanență trebuie să „tinzi spre excelență”. Despre imposibilitatea fericirii și necesitatea iminentă a uitării ne vorbesc, de foarte multe ori cu un umor acid, cele patru personaje: doi bărbați și două femei.

Spectacolul propune un univers expozitiv, un catwalk pe care acești pseudo-eroi epuizați își defilează reprizele de trăit (compuse din multă cruzime, rușine, umilință și presiune). Publicul este martor direct al unei sublimări de-o intimitate sfâșietoare. Atmosfera este una susținută de proiecții și ilustrație muzicală, la fel care în marile show-uri de modă.