Bucharest Fringe Festival | Avioane de hârtie

Ediția a VII-a a Maratonului Teatrului Independent - Bucharest Fringe Festival, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate teatrului independent, se va desfășura în București în perioada 30 septembrie - 8 octombrie. Programul complet al festivalului poate fi accesat AICI.

Avioane de hârtie de Elise Wilk / Distribuție: Alex Macavei, Irina Sibef, Robert Danci, Nicole Burlacu, Cosmin Stănilă, Maria Teișanu

În piesa Avioane de hârtie de Elise Wilk se relatează povestea a șase adolescenți fragili care se combat cu probleme de identitate, de hărțuire și de părăsire maternă. În text apare preponderent problema contemporană a părințiilor plecați la muncă în străinătate. Spectacolul studiază acest fenomen, mai precis, cum afectează el mentalitatea tinerilor, cum reacționează ei la această abandonare timpurie. Sunt oare personajele cu adevărat responsabile pentru acțiunile lor, aparent eronate, sau sunt rezultate ale unor circumstanțe exterioare, pe care deseori le ignorăm? Publicul va da verdictul final.

Cumpără bilete