Heartbeat @ Fest(in)2017

A cincea ediție a Festivalului Internațional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard”, se va desfășura între 7-18 octombrie. Program complet AICI.

Heartbeat @ Fest(in)2017 - Spectacol urmat de discuții cu publicul

Spectacol supratitrat în limba română. Producție a Companiei Donghwa Tree Theatre, Seul, Coreea de Sud. Secțiunea: „Criza adolescenței”

Musical de Kim Doo-Hwan / Regia: BAE Eun-wook / Scenografia: LEE So-yeong / Regie percuție: JANG Il-seung / Coregrafia: SHIN Jong-cheol / Muzica originală: KIM Doo-hwan

Distribuția:

Cheondung: JEONG Do-hun, Taepung: Kim Jae-woo, Miri: Han Hye-lin, Teacher, Dongsu: Cha Geun-su, Iseul: YU Ji-su

Adulții s-au făcut că nu văd, iar tinerii și-au ținut gura. Un sunet care nu se aude decât dacă asculți cu atenție: spectacolul muzical Bătăile inimii!

În noul semestru al Liceului de artă Hangang, șefa clasei, Miri, delincventul juvenil Taepung, Iseul și noul coleg Cheondung se întâlnesc la un curs de percuție. Treptat, vor fi prinși în relații complicate. Bătăile inimii este un musical axat pe percuție, cu sonorități diverse și un ritm puternic. Jucat de mai mult de trei sute de ori, spectacolul tratează tema violenței școlare și a indiferenței – o problemă majoră în societatea coreeană –, promovând valorile vieții și un mesaj de comunicare și unitate.