Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concert de colinde

Concert de colinde Andra @ BT Arena Cluj

Concert de colinde Andra „Vis de Iarnă” @ Cluj

Concert de colinde Andra @ BT Arena Cluj

 

Andra aduce atmosfera sărbătorilor de iarnă printr-o serie de concerte extraordinare de colinde și muzică de Crăciun. Acompaniată de Corul și Orchestra Filarmonicii de Stat “Transilvania”, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor, artista va urca pe scena Sălii Polivalente din Cluj Napoca, pe 23 decembrie, de la ora 19:00.

„Crăciunul este o sărbătoare creștină care ne apropie mai mult unii de alții, este un moment în care ne gândim mai mult ca oricând la familie și la ceea ce ne împlinește. Îmi doresc ca prin concertele «Vis de Iarnă» să întăresc acest sentiment de căldură, generozitate și empatie și să dăruiesc momente de neuitat celor care ni se alătură.”, a declarat Andra.

Timp de 90 de minute, spectatorii vor fi purtați prin lumea magică a sărbătorilor, putând asculta piese în limba română, dar și din repertoriul internațional, în interpretarea Andrei și, a invitaților ei speciali. Duetele inedite sunt, ca în toate spectacolele artistei, un ingredient surpriză pentru încântarea publicului.

Nu este prima oară când Andra urcă pe scenă în luna decembrie cu un concert dedicat sărbătorilor de iarnă. În 2016 și în 2017, ea a concertat la Ateneul Român în beneficiul Fundației Hopes and Homes for Children, iar în 2019, artista a invitat publicul la Opera Română in beneficiul pacienților de la HOSPICE Casa Speranței.

Detalii eveniment: facebook

Concert de colinde Andra @ BT Arena Cluj
Concert de colinde Andra @ BT Arena Cluj

 

Vrei  fii la curent cu cele mai noi Evenimente și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută