Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Ride on Band

Ride on Band

Va fi și tombolă, trei dintre cei care au achiziționat bilet la concert vor câștiga câte un CD cu cel mai recent album al trupei, care se numește Think! De asemenea veți putea cumpăra vinilul cu albumul Think!

 

Ride on Band creează un inteligent blues rock de fuziune, cu elemente funk şi nuanţe fine de rock psihedelic. Folosesc tehnici instrumentale specifice (glissando, slap bass, tapping) şi conturează un spaţiu power blues/rock funk unic. De asemenea, au compoziţii şi texte foarte bune, o secţie ritmică perfect sincronizată, riffuri şi solouri ingenioase, au un sunet dens, atitudine rock şi nu în ultimul rând, bucuria de-a face simţită pasiunea lor pentru muzica vie, care are expresie şi vigoare, atât pe scena de concert, cât şi înregistrată pentru posteritate. Acestea sunt o parte din virtuţile care nu dezamăgesc pe cel care cumpără albumele lor, atat pe CD cât şi pe Vinyl, sau care participă la concertele trupei.

 

Componenţa actuală este: Radu Cârlan – chitară, voce, Codrin Buliga – chitară voce, Ionuţ Nistor – tobe, voce, Alex Nichiforof – chitara bas, Oana Boguş si Cristina Buia – backing vocals.

 

Ride on Band revin pe scena The Pub Universitatii, aşa cum au promis la concertul lor din cadrul Urban Blues Fest.

Pentru concertul din 17 decembrie, au pregătit un repertoriu din piese mai vechi şi mai noi, toate compoziţii proprii aşa cum fac de fiecare dată, un chef extraordinar de cântat şi de spectacol şi un tonus vitalizant pentru fani.

 

Rezervări: 0728843782

Sursa: Facebook The Pub – Universitatii

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută