Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Concerte

Mother of Millions | Allen’s Hand | Green Prophet @ Quantic

Mother of Millions | Allen’s Hand | Green Prophet

Mother of Millions | Allen’s Hand | Green Prophet @ Quantic

 

Mother of Millions

Mother of Millions este o formație prog-metal, compusă din 4 membri, cu sediul în Atena, Grecia, avându-l vocalist pe George Prokopiou de la Poem.

Trupa a lansat 4 albume, „Human” (Bungalo 2014), „Sigma” (ViciSolum Productions 2017), Artifacts (ViciSolum Productions 2019), Orbit (ViciSolum Productions 2022), bucurându-se de cele mai pozitive recenzii din partea publicului și a presei muzicale globale. Un nou EP intitulat „Orbit” a fost lansat recent, în timp ce trupa lucrează la un nou album.

Grupul a susținut spectacole sold-out la Atena, a făcut turnee în Europa si a impartit scena cu artisti precum Pain of Salvation, Devin Townsend, Leprous samd.

Sound-ul Mother of Millions este în același timp masiv cât și cinematografic, cu peisaje sonore intense care implică ritmuri elaborate, estetică populară și melodii rock progresiv.

 

Allen’s Hand

Rockerii alternativi/progresivi Allen’s Hand sunt o trupă eretică formată în 2008 și până în prezent și-au lansat albumul de debut „Linear” și următorul album dublu „French Fries Are The Devil / The Devil’s In The Mayo”.

În prezent, lansează o serie de single-uri, inclusiv „Thermochemistry”, „Pina Colada”, „Poutsatron” etc., ce vor ajunge pe următorul album al trupei, numit „Chicken King”…!

 

Green Prophet

Green Prophet este o trupă de psychedelic stoner rock din București, ce amestecă elemente din diverse sfere muzicale. Piesele te poartă într-o călătorie hipnotică, uneori prin universuri întunecate, cu transmiterea necesității acceptării propriilor emoții și cedarea controlului în fața acestora. În ultimul an, trupa a lansat trei piese pe platformele de profil: “Vasal”, “Deluviu” (inclusiv clip video) si “Memento Mori”, care se vor găsi pe albumul pe care l-au înregistrat de curând și este pe cale să apară.

 

Bilete online aici

55 lei – acces general – earlybird in limita a 50 de bilete

65 lei – acces general – presale – până pe 1.11.2023 inclusiv

80 lei – acces general – doar în ziua evenimentului – 2.11.2023 online și la intrare

 

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisă în baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 si 18 ani este permisă în baza unui bilet valabil de acces.

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi EvenimenteFilme și Festivaluri din România ?

Sursa: Facebook Quantic

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută