Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Concert Blue Monday

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert Blue Monday Share Concert Blue Monday


Luminat de un soare prea cald pentru sfârșit de noiembrie, Festivalul Internațional de Teatru Clasic de la Arad pregătește publicului festivalier un final de ediție 21 mai atipic.

Daniel Ignat și Andy Roll, adică „Blue Monday”, sunt trupa a cărei muzică poate combate cu succes teoriile despre depresivele zile de luni.

Luni, 23 noiembrie va fi prima zi după FITCA și nu va fi depresivă sau tristă datorită călătoriei printre cele mai cântate piese ale tuturor timpurilor la care ne invită „Blue Monday”.

Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 22.30 și duminică, 22 noiembrie, ora 21.30 la Café Boeme Teatru (în incinta Teatrului Clasic) – concert „Blue Monday”.

Cu o energie unică, spectacolul te plimbă prin atmosfera de old hits live concept, în care vei reasculta cântece pe care ai vrea să le mai auzi din când în când și live. De la Queen la Led Zeppelin, Frank Sinatra, Elvis sau Billy Idol și AC/DC, până la Beatles, dar și renumite partituri românești, Daniel Ignat și Andy Roll îți trezesc amintiri plăcute și îți fac seara perfectă!

Daniel este originar din Făgăraș, dar trăiește în București. Vine din breasla jurnaliștilor, însă acum se dedică 100% muzicii. Este solistul vocal și fondatorul trupei „The ROCK” – Tribut AC/DC. Andy Roll vine din Oradea, locuiește în prezent tot la București și este muzicianul complet: cântă la chitară, bas, voce, compune, produce muzică și orchestrează.

Întâlnirea lor a fost întâmplătoare, pornind pe drumul muzicii cu seratele muzicale pe care le-au denumit „Playing with music… nothing serious, just fun!”. Participarea la Festivalul de Teatru de la Piatra Neamț de anul acesta le-a dat ideea noului nume: „Blue Monday”.

Așadar, în ultimele două zile ale Festivalului Internațional de Teatru Clasic de la Arad, vă dăm întâlnire la concertul „Blue Monday”.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută