Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

3 piese vestimentare de vară care nu se demodează niciodată!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 piese vestimentare de vară care nu se demodează niciodată! Share 3 piese vestimentare de vară care nu se demodează niciodată!


Unele haine sau accesorii sunt piese de bază în garderoba oricărei femei pentru că nu se demodează niciodată.

O croială bine facută, un material de calitate și un model clasic sunt mereu în tendințe.

Mai mult decât atât, aceste piese sunt și foarte practice, ușor de purtat, de asortat și de potrivit pentru mai multe împrejurări, casual sau formale.

Te vor ajuta să creezi rapid ținute noi atunci când ești în pană de idei și nu știi ce să porți:

  1. TRICOUL ALB SIMPLU: este nemuritor în modă, pentru că pur și simplu nu ai cum să dai greș când îl porți. E, fără îndoială, o piesă esențială. Alege un tricou de foarte bună calitate, din bumbac, fără imprimeuri sau logo-uri, de un alb imaculat. Aparent banal, tricoul alb te poate salva din multe situații, fie că e vorba de o ieșire în oraș, fie că e vorba de o ținută office.
  2. JEANȘII CLASICI: dacă ar fi să întrebi o femeie ce piesă din dulap îi e cu adevărat salvatoare în orice împrejurare, cu siguranță va da ca exemplu dintr-o suflare clasicii jeanși. Vara îi poți purta suflecați cu o pereche de sneakerși, cu sandale sau balerini, cu un tricou clasic sau cu o cămașă office. Cu un aer cool, sunt cei mai versatili, practici și comozi pantaloni pe care îi poți purta.
  3. CĂMAȘA MASCULINĂ: reușește de multe ori să sublinieze feminitatea unei femei poate chiar mai bine decât o rochie înflorată de vară. Cămașa masculină e nemuritoare, iar vara aceasta o poți purta în aproape orice ținută, în orice moment al zilei. Sunt versatile, accesibile și te scutesc de orice criză de inspirație. O atitudine feminină trece peste orice haină masculină.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută