Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/01/2018
Arhiva Zile si Nopti

RECOMANDARE TEATRU

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii RECOMANDARE TEATRU Share RECOMANDARE TEATRU


 

 Vezi Teatru de Animație: Aventurile unei vrăjitoare

„Arta vrăjitoriei este foarte grea; mai ales când o înveţi la numai 154 de ani. Alături de corbul său (care ajută cu sfaturi), o micuţă vrăjitoare va dobîndi această măiestrie parcurgând drumul iniţiatic ce va face în final diferenţa dintre bine şi rău. Iată, pe scurt, aventura acestei poveşti” – regizorul Valentin Dobrescu, despre spectacolul său.

RECOMANDARE TEATRU

28 ianuarie, ora 11.00, Teatrul Municipal Bacovia

 

Vezi Hainele cele noi ale Împăratului

În regat era mereu mare veselie. Treceau pe acolo tot felul de străini, era zarvă mare. Într-o bună zi, iată că ajunseră în cetate şi doi pungaşi care se dădură drept mari meşteri ţesători şi spuseră că ei pot sa țeasă cea mai frumoasă stofă din întreaga lume. Hainele făcute din acea stofă se făceau nevăzute pentru orice om care nu îşi îndeplinea bine slujba sau care era mărginit la minte.

RECOMANDARE TEATRU

11 februarie, ora 11.00, Teatrul Municpal Bacovia

 

Vezi Țara lui Gufi

„Orbii sunt cei mai fericiți dintre oameni. Nu-și bat capul cu nimic, nu au de umblat, nu au de alergat, nu au de întrebat… La ce bun să vadă? Văzul aduce numai necazuri. Azi vezi una, mâine alta… După ce vezi începi să fugi după ceea ce vezi… Și fugi și fugi… Nu te mai saturi alergând…
Toată viața fugi după lucrurile văzute și niciodată nu le atingi cu adevărat. Nu există om mai fericit decât cel ce nu are nimic de dorit!”

RECOMANDARE TEATRU

04 februarie, ora 18.00, Teatrul Municipal Bacovia

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută